Ζιντάν: «Ο Μπέιλ είναι κοντά σε μεταγραφή, μακάρι να φύγει και αύριο….»

Ζιντάν: «Ο Μπέιλ είναι κοντά σε μεταγραφή, μακάρι να φύγει και αύριο….»

Αντίστροφα μετράει ο Γάλλος τεχνικός για την αποχώρηση του Μπέιλ από τη Ρεάλ, με τον Ουαλό παράλληλα να βρίσκεται μια ανάσα από την έξοδο από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ούτε… ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει τον Γκάρεθ Μπέιλ ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Ουαλός άσος εξακολουθεί να μην βρίσκεται στα πλάνα του Γάλλου τεχνικού ενόψει της επόμενης σεζόν, όμως η άρνηση του ίδιου να αποχωρήσει έχει εξωθήσει τον «Ζιζού» στα άκρα.

Παρόλα αυτά, η στάση της Ρεάλ απέναντι στον 30χρονο επιθετικό φαίνεται πως τον έπεισε πως το μέλλον του βρίσκεται μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τον Ζιντάν να αποκαλύπτει πως ο Μπέιλ βρίσκεται σε συζητήσεις με ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τη Μαδρίτη.

Μάλιστα, ο 46χρονος τεχνικός το πήγε και ένα βήμα παραπέρα, τονίζοντας πως το καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές θα ήταν ο Ουαλός να αποχωρούσε το συντομότερο δυνατόν.

«Είναι πολύ κοντά σε μεταγραφή και η ομάδα μας το δουλεύει πολύ το ζήτημα. Ακόμα και αύριο να φύγει, θετικό θα είναι για όλους…» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ