«Θέλει μεταγραφές ο Βαλβέρδε»

«Θέλει μεταγραφές ο Βαλβέρδε»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα πως χρειάζεται έναν αριστερό μπακ και έναν επιθετικό.

Ενώ η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να εξετάζει ποιοι παίκτες δεν «χωρούν» στο ρόστερ των «μπλαουγκράνα» τη νέα σεζόν, ο προπονητής της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, ζήτησε δύο μεταγραφές πριν τις αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη «Marca», ο πρώην τεχνικός των Ολυμπιακού, Εσπανιόλ και Αθλέτικ  Μπιλμπάο, ζήτησε έναν αριστερό μπακ και έναν επιθετικό.

Για τη θέση του αριστερού μπακ έχουν ακουστεί τα ονόματα των Φίρπο και Αλάμπα, ενώ για τη θέση του επιθετικού ο Νεϊμάρ αποτελεί διακαή πόθο της διοίκησης παρόλο που η Παρί φέρεται να έχει διακόψει τις συζητήσεις για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Στον τομέα των αποχωρήσεων ο Ραφίνια βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη Βαλένθια για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Στην Μπαρτσελόνα επιδιώκουν τις παραχωρήσεις των Κουτίνιο και Μάλκομ, καθώς οι δύο παίκτες δεν αναμένεται να έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής αλλά μπορούν να φέρουν και αρκετά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Συνολικά από την ισπανική εφημερίδα εκτιμάται ότι θα υπάρξουν τέσσερις με πέντε αποχωρήσεις παικτών ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ