Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μάλκολμ η Ζενίτ

Σε προχωρημένες συζητήσεις με Μάλκολμ η Ζενίτ

Η Ζενίτ, όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρός της, βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Μάλκολμ.

Ο Μάλκολμ είναι ένα βήμα από την μετακίνησή του στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Μάλκολμ: «Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για τον Μάλκολμ, προχωράμε αποφασιστικά για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή».

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ υπέγραψε το προηγούμενο καλοκαίρι στη Μπαρτσελόνα, σε ένα deal που κόστισε 36,5 εκατομμύρια λίρες. Παρόλα αυτά ξεκίνησε σε μόλις έξι παιχνίδια ως βασικός με τους «μπλαουγκράνα», καθώς δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Η ρωσική ομάδα προσφέρει 41 εκατ. στους Καταλανούς, με την Μπαρτσελόνα να ζητάει 45 εκατ. ευρώ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν εμπιστεύτηκε τον Βραζιλιάνο την περσινή σεζόν, συναινώντας στην παραχώρησή του. Τις προηγούμενες μέρες συνδέθηκε έντονα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά η Ζενίτ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποσπάσει την υπογραφή του παίκτη.

Οι Καταλανοί την περσινή χρονιά απέκτησαν τον 22χρονο ακραίο από την Μπορντό, «κλέβοντας» τον παίκτη από την Ρόμα. Ο ανταγωνισμός, όμως, είναι πολύ υψηλός, μιας και στις θέσεις πίσω από τον φορ, υπάρχουν ήδη οι Γκριεζμάν, Μέσι, Ουσμάν Ντεμπελέ, Κουτίνιο.

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ