«Στη Νάπολι με δανεισμό ο Χάμες εάν δεν δεχτεί πρόταση αγοράς μέχρι τις 15 Αυγούστου η Ρεάλ»

«Στη Νάπολι με δανεισμό ο Χάμες εάν δεν δεχτεί πρόταση αγοράς μέχρι τις 15 Αυγούστου η Ρεάλ»

Ο Χάμες Ροντρίγκες ενδέχεται να καταλήξει τελικά στη Νάπολι με τη μορφή δανεισμού, εάν δεν φτάσει πρόταση αγοράς που να καλύπτει την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την Corriere dello Sport.

Ο Χάμες Ροντρίγκες και η υπόθεση της παραμονής του ή όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τείνουν να εξελιχτούν σε σίριαλ. Ενώ λοιπόν τις προηγούμενες μέρες η «βασίλισσα» ακούστηκε πως θα κρατούσε οριστικά τον 28χρονο, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μάρκο Ασένσιο, φαίνεται να αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, oι «μερένχες» θα δεχτούν προσφορές για την παραχώρηση του Κολομβιανού μέχρι τις 15 Αυγούστου, διαφορετικά θα συναινέσουν στη μεταγραφή του στη Νάπολι. Ο πρόεδρος των «παρτενοπέι», έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 42 εκατ. που ζητά η Ρεάλ, έχοντας κάνει εδώ και καιρό πρόταση δανεισμού (με υποχρεωτική οψιόν για του χρόνου).

Ο Κάρλο Αντσελότι από τη μεριά του επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, έχοντας συνεργαστεί επιτυχημένα μαζί του στο παρελθόν σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Η μόνη ομάδα που είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό στη «βασίλισσα» είναι η «συμπολίτισσα» Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να παραχωρήσει και άλλον παίκτη στους «ροχιμπλάνκος» μετά τον Μάρκος Γιορέντε. Χτες ακούστηκε ότι πλησίασε τον παίκτη και η Φενέρμπαχτσε, αλλά ο 28χρονος Κολομβιανός έκλεισε κατευθείαν την πόρτα στην ομάδα από τη γειτονική χώρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ