Βαλβέρδε: «Ο Γκριεζμάν πρέπει να το… ψάξει λίγο παραπάνω»

Βαλβέρδε: «Ο Γκριεζμάν πρέπει να το… ψάξει λίγο παραπάνω»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπιλμπάο, σχολίασε την γκολάρα του Αντούριθ και… γκάζωσε με το γάντι τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χτες (16/8), στην πρεμιέρα της La Liga, είδε την πρώην (Αθλέτικ Μπιλμπάο) να νικά τη νυν (Μπαρτσελόνα), με τον Μέσι απόντα.

Ο Βάσκος τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το ματς απένειμε τα εύσημα στον Αρίτζ Αντούριθ για το γκολ… έργο τέχνης που πέτυχε, ενώ σχολίασε την απόδοση της Μπαρτσελόνα χωρίς τον Μέσι και το ντεμπούτο του Γκριεζμάν με τα Μπλαουγκράνα στη La Liga.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βαλβέρδε για:

Την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Δεν είναι θέμα προετοιμασίας, αλλά το πώς ετοιμάσαμε το ματς. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, γιατί ήταν πολύ καλύτεροι από εμάς. Δεν είχαμε την κατοχή και δεν απειλήσαμε πολύ, αν και είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο αντίπαλο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε, αλλά ήταν δύσκολο να απειλήσουμε, γιατί έμεναν πολύ πίσω. Με τον Αντούριθ στο γήπεδο, κάθε μπαλιά είναι επικίνδυνη κι έβαλε γκολάρα».

Τον… γερόλυκο Αντούριθ: «Είναι μια κίνηση που έχει δοκιμάσει κι έχει σκοράρει παρόμοια γκολ. Όταν τον είδα να σηκώνεται… Είναι μια κίνηση που κάνει και δε με εκπλήσσει το γκολ του».

Το ντεμπούτο του Γκριεζμάν: «Για τους αριστεροπόδαρους δεν είναι κακό να παίζουν αριστερά, σωστά; Αν παίζει κοντά στην περιοχή φέρνει σιγουριά, γιατί κινείται καλά κι έτσι μπορείς να κυριαρχήσεις. Πρέπει να μπει στο πνεύμα και να το ψάξει λίγο παραπάνω».

Τον Μέσι και τη… ζωή χωρίς αυτόν: «Είμαστε συνηθισμένοι στο να γλιτώνει καταστάσεις, αλλά πρέπει να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτόν. Υπήρχαν και παιχνίδια, όπου τα καταφέραμε χωρίς την παρουσία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ