Μέχρι και ένα μήνα εκτός ο Σουάρες

Μέχρι και ένα μήνα εκτός ο Σουάρες

Επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα του τραυματισμού του Λουίς Σουάρες στην Μπαρτσελόνα και ο Ουρουγουάνός αναμένεται να απουσιάσει 3-4 εβδομάδες.

Όλα στραβά κι ανάποδα για την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της φετινής Λα Λίγκα. όχι μόνο έχασε 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με γκολ του Άριτς Αντούριθ στο 89′, ήρθε και ο τραυματισμός του Σουάρες για να στραβώσει ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν ότι έχει υποστεί μυικό τραυματισμό στο δεξί του πόδι, χωρίς να γίνεται γνωστό το ακριβές διάστημα της απουσίας του από την ενεργό δράση.

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία ωστόσο κάνουν λόγο για διάστημα αποθεραπείας 3-4 εβδομάδων.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στους τραυματισμούς των Νέτο και Μέσι, οι οποίοι έχασαν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ο Νέτο θα απουσιάσει μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, ενώ για τον Μέσι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την ημερομηνία επιστροφής του.

Όλο αυτό το ντόμινο, σε συνδυασμό με την κακή εμφάνιση των Γκριεζμάν και Ντεμπελέ στο πρώτο ματς, από τους οποίους ο Βαλβέρδε περίμενε να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, φαίνεται να δημιουργεί πρόβλημα στην επιθετική γραμμή των «μπάουγκράνα».

Αυτά συμβαίνουν ενώ ένα από τα πιθανά ανταλλάγματα για τον Νεϊμάρ και παίκτης που ίσως θα μπορούσε να δώσει κάποιες λύσεις , ο Φελίπε Κουτίνιο,  οδεύει προς τη Μπάγερν  ως δανεικός. Έτσι αν η Μπαρτσελόνα θέλει να δελεάσει την Παρί και να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή θα πρέπει να βρει άλλο τρόπο.

Ειδάλλως θα πρέπει να περιμένει την επιστροφή των Σουάρες και Μέσι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα που φαίνεται ότι έχει χωρίς αυτούς τους δύο στην ενδεκάδα της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ