Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε εύκολα από την έδρα της Θέλτα με σκορ 3-1, με τα γκολ των Μπενζεμά (12'), Κρόος (61') και Λούκας (80'). Μείωσε για τους γηπεδούχους ο Λοσάντα στο 90+1', ενώ η «Βασίλισσα» αναγκάστηκε να παίξει με δέκα παίκτες για περισσότερα από τριάντα λεπτά λόγω αποβολής του Μόντριτς στο 56'.

Πρεμιέρα με το… δεξί έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Θέλτα στο «Μπαλαϊδος», καθώς επικράτησε με σκορ 3-1. Έτσι βρίσκεται με το… καλημέρα στο +3 από την Μπαρτσελόνα, η οποία ηττήθηκε χθες (13/8) με 1-0 από την Μπιλμπάο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, που θεωρούταν «τελειωμένος» από τη Ρεάλ, έκανε εκπληκτική κούρσα από τα αριστερά, έβγαλε σέντρα για τον Καρίμ Μπενζεμά και εκείνος έκανε το 1-0.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Γάλλος επιθετικός είχε σπουδαία ευκαιρία για το 2-0, ενώ στο 56′ ο Λούκα Μόντριτς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι στον Ντένις Σουάρεθ.

Στο 61′ έγινε η φάση του αγώνα!  Ο Τόνι Κρόος πήρε την μπάλα και με ένα φοβερό σουτ εκτός περιοχής «κεραυνοβόλησε» τον Μπλάνκο και στέρησε από τη Θέλτα τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το 3-0 έκανε ο Λούκας Βάσκεθ στο 80′  με τον Μπενζεμά να δίνει την ασίστ, ενώ μείωσε για τους γηπεδούχους για το τελικό 3-1 ο Λοσάντα στο 90+1′, με ένα όμορφο διαγώνιο σουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ