Αποδεκατισμένη η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις – Εκτός πάλι ο Μέσι (pic)

Αποδεκατισμένη η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις – Εκτός πάλι ο Μέσι (pic)

Μόνο τον Γκριεζμάν μπορεί να υπολογίζει από τους επιθετικούς του για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Μπέτις ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Μέσι να μένει εκτός και πάλι.

Πολύ δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπέτις (22:00) για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Oι Καταλανοί που πέρσι είχαν ηττηθεί στο «Κάμπ Νου» με 3-4 από τους Σεβιγιάνους σε ένα εκπληκτικό ματς, θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Μπιλμπάο αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Ο Μέσι δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ούτε το Σάββατο και έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό παιχνίδι όπως και οι Σουάρες και Ντεμπελέ των οποίων βέβαια η απουσία ήταν δεδομένη. Αυτό σημαίνει ότι ο Βαλβέρδε μένει μόνο με τον Γκριεζμάν ουσιαστικά για την επίθεση και θα πρέπει να κάνει… πειράματα για να καλύψει τα κενά.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Ανσού Φατί με τον νεαρό άσο από τη Γουινέα να μην έχει συμπληρώσει ακόμη καν τα 17 του χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ