Μπαρτσελόνα – Μπέτις 5-2

Μπαρτσελόνα – Μπέτις 5-2

Έχοντας τον Γκριεζμάν σε μεγάλα κέφια (2 γκολ, 1 ασίστ) η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 5-2 εντός έδρας της Μπέτις, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη νέα La Liga.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 5-2 εντός έδρας της Μπέτις, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να πραγματοποιεί την πρώτη του μεγάλη παράσταση με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε 2 γκολ, μοίρασε μία ασίστ και ήταν αυτός που σήμανε την αντεπίθεση, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο σκορ.

Η Μπέτις «πάγωσε» το Καμπ Νόου, καθώς μόλις στο 15′ πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Φεκίρ να σκοράρει για το 0-1. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν κλείσει το πρώτο μέρος, χάρη σε γκολ του Γκριζμάν στο 41′.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Μπαρτσελόνα ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ (2-1) τους πρωταθλητές Ισπανίας, σκοράροντας στο 50′ με εκπληκτικό φαλτσαριστό σουτ. Ο Κάρλος Πέρες με όμορφο σουτ έκανε το 3-1 (56’), ενώ μέσα σε ένα «τρελό» 10λεπτο όπου μπήκαν τρία γκολ ο Τζόρντι Άλμπα έκανε το 4-1 (60’).

Ο Γκριεζμάν μοίρασε στον Αρτούρο Βιδάλ που σκόραρε για το 5-1 στο 77′, ενώ ο Λορέν πέτυχε το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης (5-2) στο 79′

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ