Ζιντάν: «Μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να έχουμε μια, δύο βόμβες»

Ζιντάν: «Μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να έχουμε μια, δύο βόμβες»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ρεάλ Μαδρίτης να ενισχυθεί σημαντικά μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο τη Δευτέρα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Βιγιαρεάλ για την τρίτη αγωνιστική της La Liga και ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη τύπου του ματς έβαλε «φωτιά» με όσα είπε.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός λίγες ώρες πριν από το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενισχυθεί η βασίλισσα και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «μπορεί να υπάρξει μία, δύο βόμβες».

Ο Ζιντάν και η Ρεάλ φαινόταν να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις, όμως ο τεχνικός των μερένχες «άναψε φυτιλιά», λίγες ώρες πριν το σημαντικό ματς με τα «υποβρύχια».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζιντάν:

«Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας μπορούν να συμβούν τα πάντα. Μια βόμβα, δυο βόμβες… Θα δούμε. Το σημαντικό είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Στο τέλος, βέβαια, μπορεί να είναι το ρόστερ που έχω ήδη και είμαι πολύ περήφανος γα τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δουλεύω. Για εμένα είναι οι καλύτεροι. Αν παραπονιόμουν, θα έπρεπε να αλλάξω δουλειά. Κάθε προπονητής θα ονειρευόταν να προπονήσει αυτή την ομάδα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ