Ανακοινώνεται από τη Ρεάλ ο Αρεολά

Ανακοινώνεται από τη Ρεάλ ο Αρεολά

Θέμα χρόνου είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλφόνς Αρεολά στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλφόνς Αρεολά, με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μερένχες και απομένουν λεπτομέρειες για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τη βασίλισσα.

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν θα μεταγραφεί στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς, ενώ το αντίθετο δρομολόγιο θα ακολουθήσει ο Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας επίσης τα έχει βρει με τη γαλλική ομάδα και αποχωρεί από τη Ρεάλ.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται στη Μαδρίτη ο Αρεολά για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Νάβας.

Η ανακοίνωση του δανεισμού του Νάβας στους πρωταθλητές Γαλλίας και του Αρεολά στους μερένχες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ