Μπαρτομέου: «Και μετά το 2021 ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ προέκυψε»

Μπαρτομέου: «Και μετά το 2021 ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ προέκυψε»

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου μίλησε για το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι, αλλά και για το σίριαλ του καλοκαιριού με τον Νεϊμάρ.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, παραχώρησε συνέντευξη στο Barca TV, όπου μίλησε για τη ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Μέσι για το καλοκαίρι του 2020, για την περίπτωση ανανέωσης του Αργεντινού, αλλά και την περίπτωση Νεϊμάρ.

Οι δηλώσεις του για την περίπτωση Μέσι: «Ο Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα πριν από τη σεζόν 2020/21 είτε για να αποσυρθεί είτε για να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Είναι ένας όρος που υπήρχε και στα συμβόλαια των Πουγιόλ, Τσάβι και Ινιέστα. Αλλά δεν χρειάζεται ανησυχία. Προσωπικά, είμαι ήρεμος και θεωρώ βέβαιο πως ο Μέσι θα συνεχίσει στην ομάδα και μετά το 2021».

Όσον αφορά την περίπτωση Νεϊμάρ, ο πρόεδρος των Καταλανών ανέφερε: «Δεν υποσχεθήκαμε κάποιον ποδοσφαιριστή ως αντάλλαγμα. Όμως, από την στιγμή που η Παρί ήταν διατεθειμένη να διαπραγματευτεί για τον Νεϊμάρ, υπήρχαν ποδοσφαιριστές που έπεσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Κάποια στιγμή, ο Νεϊμάρ είπε στους διοικούντες την Παρί πως θέλει να διαπραγματευτεί μόνο με την Μπάρτσα. Προσπάθησε πολύ για τη μεταγραφή, αλλά τελικά θα παίξει και φέτος στο Παρίσι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ