Ρέστα Μπάρτσα για τον Μέσι: Λίο, εδώ να μείνεις

Ρέστα Μπάρτσα για τον Μέσι: Λίο, εδώ να μείνεις

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» δεν έχει καμία διάθεση να δει τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί από το σύλλογο στο εγγύς μέλλον και αποφάσισε να του προσφέρει συμβόλαιο... ζωής.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ανησύχησαν έντονα τους φίλους της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζοντας πως ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να αποχωρήσει από το σύλλογο όποτε το θελήσει.

Η απάντηση, πάντως, από τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ήταν άμεση, με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα» να εκφράζει την πεποίθησή του πως ο 32χρονος θα μείνει στην Καταλονία και μετά την εκπνοή του συμβολαίου του (2021).

Μάλιστα, στη Βαρκελώνη σκοπεύουν να τον «δέσουν» για… πάντα στην ομάδα και ήδη έχουν προβεί σε κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Όπως υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο… ζωής στον Αργεντινό «μάγο», το οποίο θα έχει διάρκεια ως το 2030!

Μάλιστα, στο σύλλογο δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία πως ο βραχύσωμος σούπερσταρ θα δεχθεί την πρόταση, παραμένοντας στην ομάδα της καρδιάς του για ακόμη μια δεκαετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ