Πάει για Έρικσεν η Ρεάλ

Πάει για Έρικσεν η Ρεάλ

Μετά την απόφαση του Πογκμπά να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ φέρεται να στρέφεται στον Κρίστιαν Έρικσεν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αρκετά ενεργή το καλοκαίρι που μας πέρασε αποκτώντας τους Αζάρ, Γιόβιτς, Μιλιτάο, Ροντρίγκο και Μεντί και ξοδεύοντας συνολικά 305 εκατ. ευρώ.

Όμως ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν κατάφερε να αποκτήσει τον διακαή πόθο του τον Πολ Πογκμπά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον χώρο του κέντρου. Πλέον ο Γάλλος μέσος φέρεται να βρίσκεται κοντά σε ανανέωση του συμβολαίου του με τους κόκκινους διαβόλους και ο Ζιντάν κοιτάζει αλλού.

Ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει πέρα από τον Πογκμπά ο Ζιζού δεν είναι άλλος από τον Κρίστιαν Έρικσεν. Το συμβόλαιο του Δανού τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί από τον Ιανουάριο του 2020.

Οι διοικούντες την Τότεναμ έχουν προτείνει νέο συμβόλαιο στον Έρικσεν, με ετήσιες αποδοχές ύψους 6 εκατ. ευρώ, όμως ο Έρικσεν δεν ψήνεται ιδιαίτερα να μείνει στα σπιρούνια και η Ρεάλ θέλει να το εκμεταλλευτεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ