Ο βοηθός του Σιμεόνε «έφτιαξε» τους παίκτες με ιδιαίτερη ατάκα

Ο βοηθός του Σιμεόνε «έφτιαξε» τους παίκτες με ιδιαίτερη ατάκα

Η Ατλέτικο έχει δύσκολο πρόγραμμα και ο άμεσος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, Χέρμαν Μπούργος, τους «έφτιαξε» με παθιασμένο μήνυμα στο Instagram

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει μέχρι στιγμής στη La Liga 3/3 νίκες και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με +4 από την Ρεάλ Μαδρίτης και +5 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο όλοι μέσα στην ομάδα γνωρίζουν πως τα δύσκολα έπονται.

Το ερχόμενο Σάββατο οι Ροχιμπλάνκος αντιμετωπίζουν την Σοσιεδάδ στο Σαν Σεμπαστιάν για την 4η αγωνιστική και την Γιουβέντους στις 18 του μήνα στο στην πρεμιέρα του Champions League.

Επομένως ακολουθούν δύο «τελικοί» κι έτσι ο βοηθός του Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο, Χερμάν Μπούργος, προσπάθησε να τους εμψυχώσει μέσω ενός μηνύματος στο Instagram.

«Ξεκινάει η δουλειά αυτή την εβδομάδα και ετοιμαζόμαστε για δύο τελικούς με Σοσιεδάδ και Γιουβέντους. Ετοιμαζόμαστε για τελικούς, όχι για ματς! Όταν ένας παίκτης καταλαβαίνει αυτό το μήνυμα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τους στοχους του..

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να μπει στο μυαλό των παικτών είναι αυτή η φράση: «Προτιμώ να πεθάνω με ένα βέλος στο στήθος παρά από ένα βέλος στον κ@λο. Θα πρέπει να δίνεις και τη ζωή σου για τους συμπαίκτες σου για να έρθει η επιτυχία» έγραψε μεταξύ άλλων ο βοηθός προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ