«Θέλει τον Καντέ η Ρεάλ»

Την περίπτωση του Ενγκολό Καντέ εξετάζουν οι Μαδριλένοι, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.


«Θέλει τον Καντέ η Ρεάλ» | to10.gr

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν, με το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν να μετράει μόλις μια νίκη μέσα σε τρεις αγωνιστικές στη La Liga.

Το άσχημο ξεκίνημα έχει προκαλέσει αναστάτωση εντός του συλλόγου και ήδη τα πρώτα σενάρια περί… μεταγραφολογίας έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ισπανικό Τύπο.

Όπως αναφέρεται, στη Μαδρίτη φέρονται πρόθυμοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ από την Τσέλσι, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν απαραίτητη την ενίσχυση στο κέντρο του άξονα.

Μάλιστα, τόσο οι Λονδρέζοι όσο και ο ίδιος ο Γάλλος γνωρίζουν το ενδιαφέρον των «Μερένχες», οι οποίοι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μπουν σε σκληρές διαπραγματεύσεις προκειμένου να πάρουν τη συγκατάθεση της Τσέλσι για τη μεταγραφή.

Πάντως, στη Ρεάλ έχουν δυο κρυφούς άσους στο μανίκι τους για να καταφέρουν να διευκολύνουν σε σημαντικό βαθμό την υπόθεση, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Τιμπό Κουρτούα και Εντέν Αζάρ.

Οι δυο τους έχουν συνυπάρξει με τον Καντέ στην κοινή τους θητεία στο Λονδίνο και φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να πείσουν τον 28χρονο να τους ακολουθήσει στην Ισπανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο