Ντε Γιονγκ: «Απέρριψα Παρί και Σίτι για την Μπαρτσελόνα»

Ντε Γιονγκ: «Απέρριψα Παρί και Σίτι για την Μπαρτσελόνα»

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ τόνισε σε δηλώσεις του πως απέρριψε τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως απέρριψε τις Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολλανδός χαφ τόνισε επίσης πως δεν διάλεξε τους «μπλαουγκράνα» για τα λεφτά, αλλά γιατί του έδειξαν περισσότερη αγάπη, ενώ επισήμανε πως μόνο το ενδιαφέρον από μία τέτοια ομάδα τον έκανε υπερήφανο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντε Γιονγκ στο «El Periodico»: «Αν δεν ήταν η Mπαρτσελόνα, είναι δύσκολο να πω τώρα, αλλά μάλλον θα πήγαινα στην Παρί ή τη Μάντεστερ Σίτι. Δεν είναι καλό να μιλάμε για τα χρήματα ως κίνητρο.

Τα χρήματα δεν είναι ο τομέας μου – δεν ήταν ποτέ θέμα συζήτησης στις συναντήσεις μου με τις ομάδες. Αυτή είναι δουλειά του ατζέντη μου.

Η επιλογή μου ήταν η Μπαρτσελόνα επειδή μου έδειξαν την περισσότερη αγάπη. Την πρώτη φορά που άκουσα για την Μπαρτσελόνα ήταν το 2018. Ο ατζέντης μου με κάλεσε μου είπε ότι ενδιαφερόταν για μένα και ότι πρέπει να τους μιλήσουμε. Ακούγοντας κάτι τέτοιο νιώθω υπερήφανος και κολακευμένος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ