Πρόεδρος Ατλέτικο: «Θα πληρώσω εγώ τα 300 ευρώ αντί για τη Μπαρτσελόνα»

Πρόεδρος Ατλέτικο: «Θα πληρώσω εγώ τα 300 ευρώ αντί για τη Μπαρτσελόνα»

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκο Θερέθο, σχολίασε με αρκετή δόση ειρωνίας το πρόστιμο που επέβαλλαν τα δικαστικά όργανα στη Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Γκριεζμάν.

Η Μπαρτσελόνα κλήθηκε να πληρώσει το πρόστιμο των 300 ευρώ, καθώς τιμωρήθηκε από τα αρμόδια δικαστικά όργανα για την υπόθεση του Γκριεζμάν.

Οι Καταλανοί, είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις με  τον Γάλλο ήδη από τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε  ακόμα συμβόλαιο με την  «Ατλέτι». Η εναλλακτική τιμωρία των πρωταθλητών Ισπανίας, θα μπορούσε να είναι μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο τα δικαστικά όργανα κατέληξαν στο χρηματικό πρόστιμο.

Οι «Μπλαουγκράνα» κατέθεσε έφεση, στην οποία ζητάει δικαίωση για την υπόθεση του «Γκρίζι». Προφανώς δεν είναι τα χρήματα το θέμα, αλλά η εικόνα της ομάδος και η απόδειξη πως δεν προέβη σε κάποια παράνομη κίνηση.

Σε απάντηση όσων συνέβησαν, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης  Ενρίκο Θερέθ, σχολίασε με κάθε δόση ειρωνίας: 

«Αν αύριο κάποιος πιει δυο ποτά και μετά πάρει το αυτοκίνητό του και τον σταματήσει η αστυνομία, θα πληρώσει 300 ευρώ. Aν υπάρχει πρόβλημα, θα τα πληρώσω εγώ τώρα για το θέμα του Γκριεζμάν. Ο κανονισμός είναι αστείος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ