Πρόεδρος Ατλέτικο: «Μπορεί να πουλήσουμε τον Φέλιξ για 500 εκατ. ευρώ»

Πρόεδρος Ατλέτικο: «Μπορεί να πουλήσουμε τον Φέλιξ για 500 εκατ. ευρώ»

Γη και ύδωρ αναμένεται να ζητήσει σε λίγα χρόνια από τους επίδοξους μνηστήρες του Ζοάο Φέλιξ η ομάδα της Μαδρίτης.

Το καλοκαίρι, η Ατλέτικο Μαδρίτης προχώρησε στην πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της, αγοράζοντας τον Ζοάο Φέλιξ από τη Μπενφίκα για το ποσό των 126 εκατομμυρίων ευρώ.

Από τις πρώτες του εμφανίσεις κιόλας με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος», ο Πορτογάλος έχει αρχίσει να κάνει απόσβεση των χρημάτων, με την απόδοσή του εντός του αγωνιστικού χώρου να εντυπωσιάζει.

Στη Μαδρίτη φαίνεται πως γνωρίζουν πολύ καλά τι… λαβράκι έχουν στα χέρια τους, όπως και επίσης την αξία του στη σύγχρονη μεταγραφική αγορά. Δεδομένου, μάλιστα, πως ο 19χρονος θα συνεχίσει να εξελίσσεται, οι Μαδριλένοι ενδέχεται να τον πουλήσουν για ακόμη περισσότερα χρήματα στο μέλλον.

Κάτι τέτοιο μάλιστα φαίνεται πως έχει στο μυαλό του και ο πρόεδρος του συλλόγου, Ενρίκε Θερέθο, ο οποίος τόνισε πως η Ατλέτικο μπορεί να παραχωρήσει σε λίγα χρόνια τον Φέλιξ ακόμα και για το αστρονομικό ποσό των 500 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Ζοάο Φέλιξ είναι υπέροχος, αλλά ακόμα νέος. Ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να έχουμε τον Αγουέρο και, όπως με αυτόν, ελπίζω να πανηγυρίσει νίκες και να είναι ευχαριστημένος με την ομάδα.

Σε αυτά τα πράγματα δεν ξέρεις ποτέ … την τιμή; Το φθηνό είναι ακριβό. Ποιος ξέρει αν σε δύο χρόνια δεν θα τον πουλήσουμε 500 εκατομμύρια ευρώ;» ήταν τα λόγια του στο πρόγραμμα El Larguero της Cadena SER.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ