Μπιλμπάο- Βαλένθια 0-1

Μπιλμπάο- Βαλένθια 0-1

Η Βαλένθια πέρασε με «διπλό» (1-0) από το «Σαν Μαμές», αναγκάζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην πρώτη της ήττα στη La Liga.

Η Βαλένθια ταξίδεψε στη χώρα των Βάσκων και το «Σαν Μαμές», χωρίς να έχει πετύχει εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν είχαν υποστεί ήττα μέχρι στιγμής στη La Liga.

Οι «νυχτερίδες» τελικά επικράτησαν 1-0 της Μπιλμπάο, πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα και αναγκάζοντας την Αθλέτικ στην πρώτη της ήττα, για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 27′, με τον Ντένις Τσερίσεφ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Βαλένθια τη φετινή σεζόν. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με τον Ινιάκι Γουίλιαμς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι στο 55′, αλλά δεν κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, με το 0-1 να μένει ως το τέλος.

Οι προπονητής της Βαλένθια, Άλμπερτ Θελάδες πέτυχε την «παρθενική» του νίκη στον πάγκο των «νυχτερίδων» στο πρωτάθλημα, με την οποία ανέβηκαν στην 9η θέση, σε αντίθεση με τους Βάσκους που έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν έστω και προσωρινά στην κορυφή της La Liga.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ