Ζιντάν: «Η Ατλέτικο πάντα έτσι παίζει, έπρεπε να νικήσουμε»

Ζιντάν: «Η Ατλέτικο πάντα έτσι παίζει, έπρεπε να νικήσουμε»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε για την ισοπαλία της Ρεάλ με την Ατλέτικο, τόνισε πως η ομάδα του άξιζε περισσότερα από τον έναν βαθμό, ενώ στάθηκε και στον παθητικό ρόλο των ροχιμπλάνκος.

Η Ρεάλ αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο Wanda Metropolitano κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε μετά το ματς για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της βασίλισσας και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του ήταν ανώτερη και πως άξιζε τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Ατλέτικο, τονίζοντας πως αρέσκεται σε παθητικό ρόλο στα παιχνίδια της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί με την προσπάθεια που κάναμε, αξίζαμε περισσότερα. Παίξαμε καλά, δημιουργήσαμε. Είναι κρίμα που δεν νικήσαμε με αυτή την προσπάθεια των παικτών. Στην τελική είναι απλά ένας πόντους».

Για το ότι η Ρεάλ ήταν ανώτερη: «Είχαμε ευκαιρίες, όπως η κεφαλιά του Μπενζεμά. Μας έλειπε ένα κλικ επιθετικά, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Είμαι ευχαριστημένος από όσα έκαναν».

 «Το σημαντικό είναι τι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς. Αυτοί πάντα έτσι παίζουν. Μερικές φορές δεν τους νοιάζει να έχουν την μπάλα. Έπρεπε να δημιουργήσουμε και μας έλειπε κάτι σε αυτό το ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ