Έπεσε θύμα διάρρηξης ο Κασεμίρο την ώρα του ντέρμπι με την Ατλέτικο

Έπεσε θύμα διάρρηξης ο Κασεμίρο την ώρα του ντέρμπι με την Ατλέτικο

Ο Κασεμίρο προστέθηκε στη μακρά λίστα των ποδοσφαιριστών που έπεσαν θύμα διάρρηξης εν ώρα αγώνα και πιο συγκεκριμένα την ώρα του ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Η Ρεάλ ήρθε ισόπαλη με 0-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο. Η βασίλισσα προσπάθησε να πάρει τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα το ισόπαλο αποτέλεσμα να δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσει.

Μετά το τέλος του ματς ο Κασεμίρο έμαθε και δυσάρεστα νέα, καθώς ο μέσος της Ρεάλ, Καζεμίρο έπεσε θύμα διάρρηξης την ώρα που αγωνιζόταν απέναντι στην Ατλέτικο, με τη σύζυγο και την κόρη του να βρίσκονται μέσα στο σπίτι, αλλά ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή τους.

Οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικεία του δεν έγινε ωστόσο γνωστό τι πήραν από το σπίτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δικοί του άνθρωποι είναι καλά στην υγεία τους. Ο Κασεμίρο μένει στην περιοχή «Moraleja», ένα απ’ τα πιο ακριβά προάστια της Μαδρίτης όπου οι διαρρήκτες επισκέπτονται συχνά, με τη Ρεάλ να έχει ξεκαθαρίσει να μην ανεβάζουν βίντεο από τα σπίτια τους οι ποδοσφαιριστές για να μην μπουν στο μάτι των ληστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ