Ζιντάν: «Ο Αζάρ θα πετύχει στη Ρεάλ»

Ζιντάν: «Ο Αζάρ θα πετύχει στη Ρεάλ»

Ασπίδα προστασίας στον Εντέν Αζάρ ύψωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας πως ο Βέλγος χρειάζεται χρόνο για να αποδείξει την αξία του στη Μαδρίτη.

Σίγουρος πως ο Εντέν Αζάρ θα καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να έχει μια επιτυχημένη πορεία στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε μέσα από δηλώσεις του ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Βέλγος άσος έχει δεχθεί έντονη κριτική από τη στιγμή που κατέφθασε στη Μαδρίτη, με τελευταίο παράδειγμα να αποτελεί το… πάρτι που έστησαν οι χρήστες του Twitter γύρω από το όνομά του για την νωχελική απόδοση που είχε στο ντέρμπι με την Ατλέτικο.

Παρόλα αυτά, ο τεχνικός των Μαδριλένων ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον 28χρονο αστέρα, τονίζοντας πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «Μπλάνκος» πρόκειται να αποδείξει την αξία του κατά την παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα.

«Ξέρω ότι θα πετύχει εδώ. Δεν πρόκειται να τον συμβουλέψω για το πως πρέπει να παίζει. Γνωρίζει τι ζητάμε από εκείνον και από την πλευρά μας ξέρουμε πόσο καλό παίκτης είναι. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, δεν έχω λόγο να ανησυχώ». ανέφερε αρχικά για να ολοκληρώσει:

«Χρειάζεται περισσότερο χρόνο, πρέπει να είμαστε ήρεμοι με τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ