Ένα ασυνήθιστο ντέρμπι κορυφής στην Primera

Ένα ασυνήθιστο ντέρμπι κορυφής στην Primera

Η έκπληξη του ισπανικού πρωταθλήματος Γρανάδα, που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση, θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου και θα ψάξει την υπέρβαση.

Ένα ασυνήθιστο ντέρμπι κορυφής θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου στην Primera Division… Μετά από εφτά αγωνιστικές, η Ρεάλ Μαδρίτης φιγουράρει στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς. Εκτός από την Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα που την καταδιώκουν με 14 και 13 βαθμούς αντίστοιχα, ανάμεσα τους μεσολαβεί η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος…

Η Γρανάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους, ισοβαθμώντας με την Ατλέτικο και μοιάζει αποφασισμένη να ζήσει το όνειρο για όσο διαρκέσει… Διότι η Γρανάδα δεν έχει άγχος για το μέλλον και αυτό την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη, αφού σε αντίθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ και η δεύτερη Γρανάδα θα αναμετρηθούν σήμερα (5/10, 17:00) στο «Σαντιάγκο» Μπερναμπέου, σε ένα ζευγάρι που δεν έχει ανάλογο παρελθόν τα προηγούμενα χρόνια. Προφανώς, η Ρεάλ προβάλλει ως το ακλόνητο φαβορί, αλλά η Γρανάδα έχει πείσει ότι είναι ικανή για την έκπληξη. Αυτό το διαπίστωσε με σκληρό τρόπο η Μπαρτσελόνα, που ηττήθηκε 2-0 πριν μερικές αγωνιστικές.

Αμφίβολος για τη Γρανάδα είναι ο επιθετικός Ρομπέρτο Σολδάδο και αν απουσιάσει, ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνεζ θα επιλέξει έναν από εκ των Αντριάν Ράμος και Κάρλος Φερνάντεζ για την αντικατάσταση του. Απόντες είναι σίγουρα οι μέσοι Ετέκι, Βίκο και Κουίνι, με τις απώλειες τους να περιορίζει τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για τη μεσαία γραμμή.

Τα αποτελέσματα της Γρανάδα στο πρωτάθλημα:

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα 4-4

Γρανάδα – Σεβίλλη 0-1

Εσπανιόλ – Γρανάδα 0-3

Θέλτα – Γρανάδα 0-2

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 2-0

Βαγιαδολίδ – Γρανάδα 1-1

Γρανάδα – Λεγανές 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ