Ζεράρ Πικέ, ο νέος… Λουίς Φίγκο

Ζεράρ Πικέ, ο νέος… Λουίς Φίγκο

Ο Ζεράρ Πικέ μεταπήδησε από το ένα αντίπαλο δέος στο άλλο και το Twitter τον παραλληλίζει με τον παλαίμαχο Πορτογάλο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης!

Η μεταγραφή του Λούις Φίγκο από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Μπαρτσελόνα είναι μία από τις μεγάλες «προδοσίες» στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδόσφαιρο. Σε μία ανάλογη υπόθεση πρωταγωνίστησε ο Ζεράρ Πικέ και του απέδωσαν τον… χαρακτηρισμό ο «νέος Φίγκο».

Βέβαια, για να χαλαρώσουμε τη συζήτηση, πρόκειται για ένα χιουμοριστικό συμβάν. Πριν λίγο καιρό, ο Πικέ είχε εμφανιστεί σε μία εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης με τίτλο «El Hormiguero», που μεταφράζεται σε «Η Φωλιά των Μυρμηγκιών».

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Πικέ ήταν καλεσμένος στο αντίπαλο τηλεοπτικό πρόγραμμα με αντίστοιχο περιεχόμενο, την εκπομπή «La Resistencia», σε μετάφραση «Η Αντίσταση».

Ο λογαριασμός της εκπομπής «El Hormiguero» σε μία χιουμοριστική αντίδραση, ανάρτησε στο Twitter μία φωτογραφία του Πικέ από την αντίπαλη εκπομπή και τον χαρακτήρισε «νέος Φίγκο»!

Ο Πικέ δεν άφησε να χαθεί η ευκαιρία για χαβαλέ και από τον δικό του λογαριασμό έδωσε πληρωμένη απάντηση… Ο Καταλανός στόπερ έγραψε «Και το γουρούνι;», εννοώντας τη γουρουνοκεφαλή που είχαν πετάξει οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα στον Φίγκο, την πρώτη φορά που επέστρεψε στο Καμπ Νου ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ