Μπαρτσελόνα : Η αποστολή για το El Clásico

Μπαρτσελόνα : Η αποστολή για το El Clásico

Τους 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Ρεάλ (23/12, 14:00) ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης της Μπαρτσελόνα. Εκτός Ντεμπελέ και Ντεουλοφέου.

Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε την πρόβα τζενεράλε πριν το Clásico (23/12, 14:00) της 17ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Αφού η προπόνηση τελείωσε, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που τα ταξιδέψουν το απόγευμα (21/12) για την πρωτεύουσα.

Αυτοί είναι οι Τερ Στέγκεν, Σίλεσεν (τερματοφύλακες), Σεμέδο, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ντιν, Βιδάλ, Βερμάλεν (αμυντικοί), Σέρχιο Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ντένις Σουάρεθ, Ινιέστα, Παουλίνιο, Αντρέ Γκόμες, Σέρτζι Ρομπέρτο (μέσοι), Λουίς Σουάρες και Μέσι (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν ο ανέτοιμος ακόμη Ουσμάν Ντεμπελέ, οι Ραφίνια, Αρντά Τουράν και Ζεράρ Ντεουλοφέου για λόγους τακτικής, όπως και οι τραυματίες Σάμουελ Ουμτιτί και Πάκο Αλκάθερ, που αναμένεται να επιστρέψουν το Γενάρη στην αγωνιστική δράση.

Διαβάστε επίσης

El Clásico: Έτσι θα παίξουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ