Σκέψεις για αλλαγή ημερομηνίας στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Σκέψεις για αλλαγή ημερομηνίας στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ

Το Clasico ανάμεσα στην Μπσρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου, αλλά υπάρχουν σκέψεις μετάθεσης της αναμέτρησης 1,5 μήνα περίπου μετά.

Το τελευταίο διάστημα στη Βαρκελώνη υπάρχει πολιτικός αναβρασμός, καθώς οι πολίτες διαμαρτύρονται έντονα και κάνουν διαδηλώσεις για τη φυλάκιση πολιτικών και όχι μόνο, ενώ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν και απεργίες.

Σε δέκα μέρες από σήμερα, στις 26 Οκτωβρίου δηλαδή, αναμένεται να διεξαχθεί το Clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το ματς που περιμένει όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Ωστόσο, υπάρχει ένα ερωτηματικό για το αν θα γίνει τελικά ο αγώνας την ημέρα που έχει προγραμματιστεί, καθώς οι Αρχές της Καταλονίας εξετάζουν τη μετάθεση της αναμέτρησης.

Και όχι για 5-10 μέρες μετά, αλλά περισσότερο από έναν μήνα αργότερα, μόλις μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, στις 18 Δεκεμβρίου. Τότε θεωρητικά θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές και θα μπορέσει να γίνει η διεξαγωγή του σπουδαίου αγώνα με απόλυτη ασφάλεια.

Αρχικά βέβαια είχε γίνει μία διαφορετική πρόταση από την Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου: Να υπάρξει αλλαγή εδρών. Δηλαδή στον πρώτο γύρο να αναμετρηθούν οι δύο ομάδες στο «Santiago Bernabeu» και στον δεύτερο γύρο να γίνει το ματς στο «Camp Nou». Ωστόσο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ αρνήθηκαν αυτή τη λύση και πλέον στο τραπέζι υπάρχει η μετάθεση του αγώνα της 26ης Οκτωβρίου, για τον Δεκέμβριο.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όλα σχετικά με το πολυαναμενόμενο Clasico.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ