Βαλντάνο: «Ο Ραούλ μπορεί να γίνει ο Γκουαρντιόλα ή ο Σιμεόνε της Ρεάλ»

Βαλντάνο: «Ο Ραούλ μπορεί να γίνει ο Γκουαρντιόλα ή ο Σιμεόνε της Ρεάλ»

Τον δικό της Πεπ Γκουαρδιόλα ή Ντιέγκο Σιμεόνε μπορεί να βρει στο πρόσωπο του Ραούλ η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Χόρχε Βαλδάνο.

Τον δικό της Πεπ Γκουαρδιόλα ή Ντιέγκο Σιμεόνε μπορεί να βρει στο πρόσωπο του Ραούλ η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Χόρχε Βαλντάνο.

Ο εμβληματικός αρχηγός της «βασίλισσας» κάνει αυτή την περίοδο τα πρώτα του βήματα στην προπονητική στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και οι φιλοδοξίες γύρω από το όνομα του είναι πολλές.

Όπως υποστηρίζει, μάλιστα, ο πρώην Αργεντινός επιθετικός των Μαδριλένων, Χόρχε Βαλντάνο ο Ισπανός θρύλος μπορεί να διαπρέψει στη «βασίλισσα» και από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας.

«Είναι ένας άνθρωπος που δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αναμειχθεί στη δουλειά του εξαιτίας του παρελθόντος του σε αυτόν τον σύλλογο. Πιστεύω ότι στον Ραούλ η Ρεάλ θα βρει τον Γκουαρδιόλα της, τον Σιμεόνε της.

Για ποιο λόγο συζητούν για τον Μουρίνιο και τον Αλέγκρι; Ας αρχίσουμε πρώτα σεβόμενοι τον Ζιντάν και αν όντως πρέπει να μιλήσουμε για το μέλλον, ας μην ξεχνάμε τον Ραούλ. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να σεβαστούμε τη Ρεάλ» ανέφερε χαρακτηριστικά σε άρθρο του στην εφημερίδα «El Pais»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ