Μπέιλ: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου»

Μπέιλ: «Δεν ξέρω ποιος είναι ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ παραδέχθηκε πως δεν έχει καμία ιδέα για την πολιτική «σκηνή» του Ηνωμένου Βασιλείου και πως τον ενδιαφέρει μόνο η οικονομική εξέλιξη στο Νησί.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν ενδιαφέρεται και τόσο για την απόδοσή του με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά για τα χρήματα που εισπράττει από τη διοίκηση της «Βασίλισσας».

Η δήλωση που έκανε ο Ουαλός σούπερ σταρ  στην «Telegraph», παραπέμπει σε έναν πολίτη που δεν ενδιαφέρεται για τα «κοινά»:

«Πραγματικά δεν ξέρω το 99% αυτών που αφορούν το Brexit. Δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο πρωθυπουργός πλέον. Δεν έχω ιδέα» .

Αντιθέτως ο Μπέιλ νοιάζεται και με το παραπάνω για την οικονομική κίνηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, με απώτερο στόχο τις επενδύσεις:

«Δεν έχω τίποτα στο τηλέφωνό μου. Αν δεν μου στείλουν κάτι οι φίλοι μου ή δεν μου πουν οι ατζέντηδές μου κάτι που πρέπει να ξέρω, δεν δίνω προσοχή.

Δεν βλέπω την ανάγκη να το κάνω. Αυτά που κοιτάζω είναι τα οικονομικά, γιατί με επηρεάζει με κάποιο τρόπο για επενδύσεις ή χρήματα».

Ταυτόχρονα με την οικονομία, ο άσος των Μαδριλένων δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το … γκολφ:

«Παρακολουθώ το γκολφ. Μπορώ να σας πω ποιος είναι ο νούμερο ένα στον κόσμο. Όταν συνταξιοδοτηθώ, θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου στα γήπεδα του γκολφ».

Όλες αυτές οι δηλώσεις από έναν άνθρωπο που έκανε «ζμπαράλια» την άμυνα της κατόχου του Champions League Ίντερ σε πολύ νεαρή ηλικία και ξεπετάχτηκε στην παγκόσμια ποδοσφαιρική σκηνή.

Ενός ποδοσφαιριστή που έχει κατακτήσει 4 φορές την κούπα με τα μεγάλα αυτιά.

Ενός αθλητή με τέλεια προσόντα και ικανότητες, τον οποίο πολλές ομάδες θα ήθελαν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αυτή τη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει η αγωνιστική και κοινωνική του εικόνα, ωστόσο παίρνει 107.000 ευρώ ημερησίως…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ