Αζάρ: «Είχα αποφασίσει να φύγω από την Τσέλσι το 2018»

Αζάρ: «Είχα αποφασίσει να φύγω από την Τσέλσι το 2018»

Την απόφαση να αποχωρήσει από την Τσέλσι με προορισμό τη Ρεάλ αμέσως μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας είχε πάρει ο Εντέν Αζά, αλλά τα κατάφερε ένα χρόνο μετά.

Ο Εντέν Αζάρ τόνισε σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ πως είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από την Τσέλσι με προορισμό την ομάδα της Μαδρίτης μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου οδήγησε το Βέλγιο στην τρίτη θέση.

Ο  Βέλγος ανέφερε πως αν και η μεταγραφή του στη Ρεάλ ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2019, την απόφαση την είχε πάρει ένα χρόνο νωρίτερα απλά δεν κατάφερε τότε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

«Είχα μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και ήθελε να με πάρει στην ομάδα. Μετά το Μουντιάλ είχα αποφασίσει να φύγω από την Τσέλσι αλλά δεν τα είχα καταφέρει κι έτσι έπρεπε να περάσω άλλη μια σεζόν στην Αγγλία.

Αυτό όμως, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα γιατί έδωσε χρόνο στην Τσέλσι να καταλάβει ποιο ήταν το σωστό και να βοηθήσει στη μεταγραφή. Μίλησα και με τον Μόντριτς, κατάλαβα πως όλοι με ήθελαν στη Ρεάλ κι έτσι αυτό με γέμισε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αζάρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ