Βαλβέρδε: «Ο Μέσι είναι πιο φρέσκος από ποτέ»

Βαλβέρδε: «Ο Μέσι είναι πιο φρέσκος από ποτέ»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στάθηκε στο ταλέντο και στη φόρμα που βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός.

Με αποθεωτικά σχόλια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαγιαδολίδ, κάτι που αποτυπώθηκε και στα στατιστικά του.

Ο 32χρονος παραβίασε δυο φορές την αντίπαλη εστία, ενώ μοίρασε και ισάριθμες ασίστ, αναγκάζοντας τον τεχνικό των «μπλαουγκράνα» να σταθεί στα… μαγικά που έκανε για ακόμη μια φορά εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

«Έχει τέτοιο ταλέντο που κανείς άλλος δεν έχει. Δεν είναι μόνο ότι κάνει μία κίνηση και δημιουργεί ανισορροπίες. Κυρίως έχει να κάνει με το ότι βλέπει αυτό που δεν μπορεί να δει κανείς άλλος» ανέφερε αρχικά ο Βαλβέρδε για να συνεχίσει:

Τι μπορώ να πω; Κάθε φορά που μπαίνει, συμβαίνει κάτι καλό για εμάς και κάτι κακό για τους αντίπαλους. Είμαι πεισμένος ότι, ό, τι βλέπει δεν μπορεί να το δει κανείς άλλος. Πλέον, μοιάζει πιο… φρέσκος από ποτέ. Είμαστε χαρούμενοι που τον βλέπουμε να τα πηγαίνει τόσο καλά και διασκεδάζουμε με τον τρόπο που παίζει» ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ