Ρεάλ Μαδρίτης: Έφυγαν από το γήπεδο νωρίτερα Μπέιλ και Χάμες

Ρεάλ Μαδρίτης: Έφυγαν από το γήπεδο νωρίτερα Μπέιλ και Χάμες

Οι Μπέιλ και Χάμες αποχώρησαν από τις κερκίδες του Μπερναμπέου πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Ρεάλ με τη Μπέτις, δείχνοντας τις προθέσεις τους.

Η Ρεάλ είχε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Λεβάντε με 3-1, αλλά έμεινε στο 0-0 με τη Μπέτις στο «Μπερναμπέου» και έτσι συγκατοικεί με τους «μπλαουγκράνα» στην κορυφή.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα θέματα στους «μερένγκες» αφού οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες ήταν εκτός αποστολής και αποχώρησαν από τις κερκίδες στο ματς με τη Μπέτις πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ουαλός επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με τη εθνική ομάδα της χώρας του με ενοχλήσεις και παρά τις προσπάθειες συμπαικτών και προπονητή να τον κάνουν να νιώσει άνετα, φαίνεται πως ο ίδιος έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την Ρεάλ.

Ο Χάμες είχε πάρει άδεια προκειμένου να παρευρεθεί στην πατρίδα του για τη γέννηση του παιδιού του. Όμως και αυτός, απ’ όταν επέστρεψε από το δανεισμό του στη Μπάγερν, δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες και το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και φέρεται να θέλει να φύγει από την ομάδα της Μαδρίτης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ