Μπαρτσελόνα: Αναλαμβάνει τον Δεκέμβριο ο Γκαγιάρδο

Μπαρτσελόνα: Αναλαμβάνει τον Δεκέμβριο ο Γκαγιάρδο

Την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα αναμένεται να αναλάβει τον Δεκέμβριο ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία.

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο από τη Μπαρτσελόνα φέρνουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε ισπανικά δημοσιεύματα.

Η τελευταία γκέλα των «μπλαουργκράνα» απέναντι στη Σλάβια Πράγας ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την πίεση και την αμφισβήτηση που βιώνει ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος φαίνεται πως διανύει τους τελευταίους του μήνες στην Καταλονία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισπανικής «AS» και πληροφορίες του Αργεντινού προπονητή και τηλεοπτικού σχολιαστή, Κλαούντιο Μπόργκι, στο σύλλογο έχουν πάρει την απόφαση να τερματίσουν τη συνεργασία τους με τον Βαλβέρδε και μάλιστα φέρεται να έχουν καταλήξει ήδη στον αντικαταστάτη του.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ο οποίος συγκεντρώνει όλα τα φόντα για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας το συντομότερο δυνατόν, ακόμη και πριν το τέλος του 2019.

«Ο Γκαγιάρδο θα είναι ο επόμενος προπονητής της Μπαρτσελόνα από τον Δεκέμβριο. Είναι ήδη μέσα στους καλύτερους προπονητές του κόσμου. Αυτό προκύπτει από έγκυρες πηγές και μάλιστα από διαφορετικές πλευρές» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μπόργκι.

Πάντως, η Μπαρτσελόνα πρέπει πρωτίστως να έρθει σε συμφωνία με τη Ρίβερ Πλέιτ προκειμένου να καταφέρει να προχωρήσει στην πρόσληψη του Γκαγιάρδο, όμως οι «εκατομμυριούχοι» φαίνεται πως δεν έχουν καμία πρόθεση να τον δουν να αποχωρεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ