Ρεάλ Μπέτις- Σεβίλλη 1-2

Ρεάλ Μπέτις- Σεβίλλη 1-2

Η Σεβίλλη πήρε το ντέρμπι «μίσους» με τη γειτονική Ρεάλ Μπέτις, νίκησε 2-1 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της La Liga.

Το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ισπανίας, βάφτηκε στα χρώματα των «νερβιονένσες».

Η Σεβίλλη νίκησε 2-1 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» την Ρεάλ Μπέτις και πέταξε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 24 βαθμούς, όσους και η Ατλέτικο.

Από την άλλη μεριά, οι «βερδιμπλάνκος» βυθίζονται στην εσωστρέφεια, βρίσκονται στην 17η θέση και «σφίγγει» ο κλοιός για τον Ρούμπι, που ίσως χάσει τη θέση του.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Λούκας Οκάμπος στο 13ο λεπτό, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει το πέμπτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Λοπετέγκι ήταν παθιασμένη, ανέβαινε με θάρρος προκειμένου να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά υπήρχαν και αρκετά κενά πίσω. Σε ένα από αυτά, ο Λορέν Μορόν από κοντά ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας έναυσμα για πανηγυρισμούς στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν εκ νέου στο σκορ με τον Λουκ Ντε Γιονγκ, με τον Ολλανδό να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στη φετινή La Liga, με εξαιρετικό πλασέ στην εστία του Ρόμπλες.

Οι «Μπέτικος» στη συνέχεια έκλεισαν στα καρέ της την Σεβίλλη, ο Βάσλικ επενέβη σωτήρια σε 2-3 περιπτώσεις, με το τελικό 1-2 να βρίσκει τον Λοπετέγκι και τους παίκτες του να στήνουν «πάρτι» μπροστά στο αποσβολωμένο κοινό των γηπεδούχων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ