Σεβίλλη : Κερδίζει έδαφος ο Μπλαν

Σεβίλλη : Κερδίζει έδαφος ο Μπλαν

Η λύση του Λοράν Μπλαν φαίνεται πως κερδίζει συνεχώς πόντους στη Σεβίλλη, καθώς οι ιθύνοντες των Ανδαλουσιάνων θεωρούν πως ο Γάλλος ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο τους.

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την απόλυση του Εντουάρντο Μπερίσο, με τον Λοράν Μπλαν να βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες και μάλιστα ο Γάλλος φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για αναλάβει τους Ανδαλουσιάνους.

Ο 55χρονος τεχνικός βρίσκεται στο «ταμείο ανεργίας» από το καλοκαίρι του 2016, όταν και αποχώρησε από την Παρί Σεν Ζερμέν, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα σε ισάριθμα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της.

Στη Σεβίλλη αρχικά είχαν αποφασίσει να δώσουν τη θέση σε έναν Ισπανό προπονητή, ο οποίος γνωρίζει την La Liga. Χάβι Γκράθια και Λουίς Ενρίκε ήταν τα δύο πρώτα ονόματα που είχαν ακουστεί, ενώ εσχάτως υπήρχε ενδιαφέρον για τον Γερμανό, Τόμας Τούχελ.

Όσον αφορά τον Μπλανκ, οι Ανδαλουσιάνοι πιστεύουν ότι ο Γάλλος τεχνικός ταιριάζει περισσότερο στο αγωνιστικό πλάνο και τους στόχους που έχουν θέσει, δηλαδή μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ