Μπάγερν και Μπαρτσελόνα για Ποκετίνο!

Μπάγερν και Μπαρτσελόνα για Ποκετίνο!

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο κυκλοφορεί ελεύθερος και ήδη η Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμες να κάνουν την κίνηση τους.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο αποτελεί παρελθόν από την Τότεναμ, με τους Λονδρέζους να αποφασίσουν να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Αργεντινό τεχνικό και να βρίσκουν στο πρόσωπο του Ζοσέ Μουρίνιο τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Ο Ποκετίνο πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί, με τις Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα να είναι οι δυο πρώτες που θέλουν να κάνουν δικό τους τον Αργεντινό.

Βέβαια, κατά το παρελθόν ο Ποκετίνο έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να εργαστεί στο Καμπ Νόου λόγω του ότι έχει δουλέψει στην άλλη ομάδα της Βαρκελώνης, την Εσπανιόλ. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα κοιτάζει την περίπτωση του και είναι έτοιμη να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Από εκεί και πέρα η Μπάγερν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, ο Ποκετίνο φαντάζει ιδανικός στα μάτια της διοίκησης, ενώ και από την πλευρά του Αργεντινού η προοπτική της γερμανικής ομάδας δελεάζει. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο μέλλον για το που και για το αν θα βρει πουθενά η χρονιά τον Ποκετίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ