Ρεάλ Μαδρίτης : Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στο Μπενζεμά

Ρεάλ Μαδρίτης : Ετοιμάζει πρόταση ανανέωσης στο Μπενζεμά

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Καρίμ Μπενζεμά, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Καρίμ Μπενζεμά αναμφίβολα αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία δυο χρόνια. Ο Γάλλος επιθετικός σκοράρει ακατάπαυστα, είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στον κόσμο και περνάει την πιο παραγωγική φάση της καριέρας του.

Φέτος, ο Μπενζεμά σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 11 φορές, ενώ έχει δώσει και πέντε ασίστ και υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Για αυτό τον λόγο και ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να τον δέσει για πάντα στη Μαδρίτη προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της η Marca.

Ο 31χρονος φορ έχει εκφράσει κατά το παρελθόν την επιθυμία του να μείνει στη Ρεάλ αλλά και να κλείσει την καριέρα του στους μερένχες. Το συμβόλαιο που έχει σε ισχύ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2021, όμως όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ο Πέρεθ είναι έτοιμος να του προσφέρει νέο συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ