Εσπανιόλ – Οσασούνα 2-4

Εσπανιόλ – Οσασούνα 2-4

Μεγάλη εμφάνιση για την Οσασούνα που με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έφυγε με νίκη 4-2 από την Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ.

Νίκη Ευρώπης για την Οσασούνα που αν και βρέθηκε πίσω με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε τέσσερα στο δεύτερο κι έφυγε με νίκη 4-2 από την έδρα της Εσπανιόλ. Στους 22 βαθμούς πλέον η ομάδα της Παμπλόνα που ανέβηκε στην όγδοη θέση, στους 9 και την προτελευταία θέση οι γηπεδούχοι.

Με πέναλτι του Μαρκ Ρόκα έκανε το 1-0 η Εσπανιόλ στο 20′ και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν με την Οσασούνα να μπαίνει μεταμορφωμένη και να βάζει τέσσερα γκολ.

Στο 46′ ο Ρουμπέν Γκαρθία έκανε το 1-1 και τρία λεπτά μετά ο Αβίλα με σουτ το 1-2. Μονκαγιόλα και Τόρες στο φινάλε ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1 με τον Καλέρι να διαμορφώνει στο 94′ το τελικό 2-4.

Εσπανιόλ: Ντιέγκο Λόπεθ, Νταβίντ Λόπεθ, Καλέρο (63′ Μελένδο), Εσπινόζα, Βίκτορ Σάντσεθ (54′ Καλέρι), Νταρντέρ, Πεδρόσα (68′ Πιάτι), Μαρκ Ρόκα, Γκονζάλο Άβιλα, Γου Λι, Καμπουθάνο

Οσασούνα: Σέρχιο Ερέρα, Νάτσο Βιδάλ (60′ Νάτσο Βιδάλ), Ρονκάλια, Εστουπινιάν, Νταβίντ Γκαρθία, Ρομπέρτο Τόρες, Ρουμπέν Γκαρθία, Μπράσανατς, Όιερ, Αντριάν (55′ Ραούλ Νάβας), Άβιλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ