Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σιόβας: 1,5 μήνα εκτός

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σιόβας: 1,5 μήνα εκτός

Ο Ελληνας σέντερ μπακ γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις έδειξαν ότι δεν έχει υποστεί ζημιά στον σύνδεσμο του αριστερού του γόνατου – Επιστρέφει στα μέσα Ιανουαρίου.

Εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1.5 μήνα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Δημήτρης Σιόβας, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι της Λεγκανιές με την Σεβίλλη.

Ο Ελληνας σέντερ μπακ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις για 30 δευτερόλεπτα στο χθεσινό ματς των δύο ομάδων, καθώς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο. Ο τραυματισμός του προκάλεσε έντονη ανησυχία στο στρατόπεδο της Λεγκανιές, ωστόσο, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σιόβας δεν έδειξαν να έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που εξέδωσε η ισπανική ομάδα την Δευτέρα, ο έμπειρος άσος ευτυχώς δεν έχει υποστεί ρήξη χιαστού, αλλά έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός έδρας για περίπου 1.5 μήνα. Ο Σιόβας θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Λεγκανιές και θα επιστρέψει στη δράση μετά τα μέσα Ιανουαρίου.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 13 παιχνίδια και ήταν από τα βασικά εργαλεία του προπονητή της ισπανικής ομάδας, Χαβιέρ Αγκίρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ