Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα 5-2

Μπαρτσελόνα-Μαγιόρκα 5-2

Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστές τους Λουίς Σουάρες και Λιονέλ Μέσι πρόσφερε απλόχερα θέαμα στους οπαδούς της, καθώς επικράτησε 5-2 της Μαγιόρκα. Το γκολ του Ουρουγουανού πραγματικά... ζαλίζει.

Εκπληκτική εμφάνιση και άνετη νίκη για την Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε νίκησε τη Μαγιόρκα με 5-2 στο «Camp Nou» και «έπιασε» ξανά τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της La Liga με 34 βαθμούς. Το ματς σημαδεύτηκε από την γκολάρα του Λουίς Σουάρες, ο οποίος με ένα… άρρωστο τακουνάκι στο 43′ έκανε το 4-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του αγώνα ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε την 6η Χρυσή Μπάλα του και φυσικά αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας και τους το ανταπέδωσε με χατ-τρικ απόψε.

Η Μπάρτσα ξεκίνησε δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 7′ με σκόρερ τον Αντουάν Γκριεζμάν, ενώ το 2-0 διαμόρφωσε ο Μέσι στο 17′, δίνοντας από νωρίς μεγάλο προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους. Η Μαγιόρκα μείωσε σε 2-1 με τον Μπούντιμιρ στο 35′, αλλά μέχρι το ημίχρονο το σκορ είχε φτάσει στο 4-1.  Ο Μέσι έκανε το 3-1 στο 41′, ενώ δύο λεπτά ο Σουάρες πέτυχε ένα ασύλληπτο γκολ με τακουνάκι!

Το 4-2 έκανε ο Μπούντιμιρ στο 64′ με κεφαλιά και το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Μέσι στο 83′, πετυχαίνοντας χατ-τρικ σε μία υπέροχη βραδιά για τον ίδιο και την ομάδα του.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης, με το απίθανο γκολ του Σουάρες στο 2:40 του βίντεο:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Φίρπο, Ράκιτιτς (72’ Αλενιά), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (64’ Βιντάλ), Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν (84’ Γκριεζμάν)

Μαγιόρκα (Μορένο): Ρέινα, Σάστρε, Ράιγιο, Βαλιέντ, Γκάμεζ Λόπεζ, Ροντρίγκεζ, Σεβίγια (59’ Κούτσο), Μπαμπά (71’ Σένε), Φέμπας, Κούμπο, Μπούντιμιρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ