Μπέιλ: Έφυγε από το «Μπερναμπέου» πριν από το τέλος του αγώνα

Μπέιλ: Έφυγε από το «Μπερναμπέου» πριν από το τέλος του αγώνα

Συνήθεια έχει γίνει πλέον για τον Γκάρεθ Μπέιλ να αποχωρεί από το γήπεδο προτού τελειώσουν οι αγώνες της Ρεάλ.

Καμία διάθεση να βελτίωση τη σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος συνεχίζει να παρουσιάζει μια αδιαφορία για τα αποτελέσματα και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν δεν βρίσκεται στην αποστολή, ο Ουαλός δεν έχει καν την όρεξη να περιμένει να… τελειώσουν οι αγώνες των «Μερένχες», καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Μπερναμπέου» πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στο παιχνίδι.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην αναμέτρηση της ομάδας της Μαδρίτης με την Εσπανιόλ, όπου το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να επικρατήσει 2-0. Ο Ουαλός είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κόντρα τους συμπαίκτες του κόντρα στο σύλλογο της Βαρκελώνης.

Παρόλα αυτά, η υπομονή του φαίνεται πως εξαντλήθηκε μετά από 80′ παιχνιδιού, καθώς για ακόμη μια φορά οι δημοσιογράφοι τον εντόπισαν να αποχωρεί με το αυτοκίνητό του δέκα λεπτά ρπιν τη λήξη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ