Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1

Ο Καρίμ Μπενζεμά με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τον βαθμό (1-1) στην Ρεάλ στο Μεστάγια και τη διατήρησε στην κορυφή μαζί με την Μπαρτσελόνα, πριν το Clasico της Τετάρτης.

Δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του παιχνιδιού στο Μεστάγια η Ρεάλ φαινόταν πως επέστρεφε και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό, το σαββατιάτικο δώρο της Μπαρτσελόνα που έμεινε στο 2-2 με την Σοσιεδάδ στο Ανοέτα. Τότε ήρθε ο Καρίμ Μπενζεμά όμως και με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων λύτρωσε τους Μαδριλένους που με το 1-1 κόντρα στην Βαλένθια, διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τους Καταλανούς, τρεις μέρες πριν το πρώτο φετινό Clasico.

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με την Βαλένθια να είναι πιο απειλητική κυρίως με τον Ροντρίγκο και τελικά βρήκε το γκολ στο 78′ Ο Βας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Σολέρ μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Ρεάλ προσπάθησε να ισοφαρίσει στα λεπτά που έμειναν, ένα γκολ του Γιόβιτς στο 90+1′ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ αλλά η φάση του ματς έγινε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Ρεάλ κέρδισε κόρνερ, ανέβηκε μέχρι κι ο Κουρτουά ο οποίος μάλιστα πήρε και την κεφαλιά με τον Ντομενέκ να αποκρούει. Στον χαμό που επικράτησε μες την περιοχή, οι αμυντικοί της Βαλένθια δεν μπόρεσαν να διώξουν και ο Μπενζεμά με «κεραυνό» από κοντά έκανε το 1-1 χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Βαλένθια: Ντομενέκ, Γκαράι, Κόστα (61’ Βαγιέχο), Γκάμπριελ, Παρέχο, Βας, Γκαγιά, Κοκλέν (83’ Κοντογκμπιά), Τόρες (90’ Ντιακαμπί), Σολέρ, Ροδρίγο

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαράν, Ράμος, Νάτσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (81’ Γιόβιτς), Βαλβέρδε, Κρόος, Ίσκο (69’ Μπέιλ), Μπενζεμά, Ροντρίγκο (69’ Βινίσιους)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ