Μπαρτσελόνα: Πρώτη κίνηση για νέο συμβόλαιο στον Μέσι

Μπαρτσελόνα: Πρώτη κίνηση για νέο συμβόλαιο στον Μέσι

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζόσεπ Μπερτομέου και συζήτησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Την πρώτη κίνηση της διοίκησης της Μπαρτσελόνα για την ανανέωση του συμβολαίου του Λέο Μέσι αποκαλύπτει σήμερα η «El Mundo Deportivo». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Τζόσεφ Μαρία Μπερτομέου συναντήθηκε με τον Χόρχε Μέσι, πατέρα του Λίο και του μετέφερε την πρόθεση του για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Το ισχύον συμβόλαιο του Μέσι με τη Μπαρτσελόνα λήγει στις 30 Ιουνίου του 2021. Ο Μπερτομέου θέλει να το επεκτείνει για δύο χρόνια, έως τις 30/6/2023. Προς το παρόν, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» δεν κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση στον Αργεντινό επιθετικό και περιορίστηκε να εκφράσει τη βούληση του.

Ο Χόρχε Μέσι είχε μεταβεί στη Βαρκελώνη πριν λίγες μέρες και την Τρίτη εθεάθη στα γραφεία της Μπαρτσελόνα. Η «El Mundo» υποστηρίζει ότι συναντήθηκε με τον Μπερτομέου και συζήτησαν για την υπόθεση τους. Από τη συνάντηση δεν έχει «διαρρεύσει» άλλη πληροφορία, αλλά ουδείς από τη Μπαρτσελόνα αρνείται ότι θέλουν να κρατήσουν τον Μέσι για πάντα στο Καμπ Νόου.

Η λήξη του συμβολαίου του Μέσι συμπίπτει με την ολοκλήρωση της θητείας του Μπερτομέου στην προεδρία. Ο Μπερτομέου δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, διότι δεν έχει πιθανότητες να επανεκλεγεί, αλλά επιθυμεί να προφυλάξει την υστεροφημία του. Μία συμφωνία με τον Μέσι θα είναι το καλύτερο δυνατό μέσο, αφού θα αποτελέσει την παρακαταθήκη του για τον αντικαταστάτη του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ