Μπαρτσελόνα-Αλαβές 4-1 (vid)

Μπαρτσελόνα-Αλαβές 4-1 (vid)

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Αλαβές με 4-1, ανέβηκε μόνη πρώτη στην κορυφή και είναι στο +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (η «Βασίλισσα» έχει ένα ματς λιγότερο), ενώ ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 50 γκολ μέσα στο 2019!

Η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αλαβές καθώς επικράτησε με 4-1, ενώ ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε ρεκόρ για το 2019!

Ο Αργεντινός άσος έφτασε συνολικά τα 50 γκολ φέτος, από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, και αυτό το επίτευγμα ο Μέσι το πετυχαίνει για 9η φορά τα 10 τελευταία ημερολογιακά έτη. Δηλαδή τη δεκαετία που φεύγει (2010-2019), ο Μέσι 9 φορές πέτυχε 50+ γκολ με Μπάρτσα και Εθνική Αργεντινής σε ένα ημερολογιακό έτος.

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η Μπάρτσα στο «Camp Nou» και από πολύ νωρίς πήρε το προβάδισμα. Στο 14′, ο Βιδάλ πάσαρε στον Σουάρες, ο Ουρουγουανός βρήκε τον Γκριεζμάν και ο Γάλλος τελείωσε με πλασέ τη φάση για το 1-0.

Στο 45′ έγινε το 2-0 , με τον Βιδάλ να σκοράρει με όμορφο διαγώνιο σουτ, ωστόσο, στο 56′ ήρθε η μείωση του σκορ για την Αλαβές από τον Πονς. Η Μπάρτσα «καθάρισε» το ματς με δύο ακόμη γκολ στο 70′ και στο 75′, με σκόρερ τους Μέσι (ατομική ενέργεια, σουτ έξω από την περιοχή) και Σουάρες (εκτέλεση πέναλτι). 4-1 το τελικό αποτέλεσμα, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει στους 39 βαθμούς και να περιμένει τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, για να δει αν θα παραμείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ζόρντι Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο (85′ Σεμέντο), Ουμτιτί, Βιδάλ, Μπουσκέτς (79′ Ντε Γιόνγκ), Αλενιά, Μέσι, Σουάρες (85′ Κάρλες Πέρεθ), Γκριεζμάν

Αλαβές (Ασιέρ Γαριτάνο): Πατσέκο, Ναβάρο, Έλι, Ντουάρτε, Αγιρεγκαμπιρία, Γουακάσο (70′ Χοσέλου), Μάνου Γκαρθία, Αλέιξ Βιδάλ (86′ Μπουρκ), Πονς, Μουνιόθ (53′ Ριόχα), Λούκας

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ