Μονακό: Δεύτερη απόλυση για τον Ζαρντίμ

Μονακό: Δεύτερη απόλυση για τον Ζαρντίμ

Τα Χριστούγεννα δεν έφεραν... γούρι στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Μονακό ότι δεν θα συνεχίσει.

Βραχύβια αποδεικνύεται η δεύτερη θητεία του Λεονάρντο Ζαρντίμ στον πάγκο της Μονακό. Ο Πορτογάλος προπονητής θα επιστρέψει στο Πριγκιπάτο για να απολυθεί, αφού η διοίκηση τον ενημέρωσε ότι θα διακοπεί η συνεργασία τους.

Την είδηση δημοσίευσε η ιστοσελίδα «Nice-Matin» και την επιβεβαίωσε λίγο αργότερα η εφημερίδα «L’ Equipe», υποστηρίζοντας ότι η απόλυση του Ζαρντίμ είναι βέβαιη. Ακόμα δεν έχει καταγραφεί η αντίδραση του Ζαρντίμ, ο οποίος λείπει από το Μονακό, όπως και οι παίκτες του για την άδεια των Χριστουγέννων.

Ο Ζαρντίμ είχε προγραμματίσει προπόνηση για την Κυριακή (29/12), ωστόσο θα την επιβλέψει άλλο μέλος του προπονητικού επιτελείου. Ο Ζαρντίμ είχε αναλάβει ξανά τη Μονακό στις 27 Ιανουαρίου του 2019 και την αφήνει στην 7η θέση της Ligue 1.

Η πρώτη φορά που ο Ζαρντίμ είχε εργαστεί για την Μονακό ήταν από το καλοκαίρι του 2014 έως το φθινόπωρο του 2018. Η αποπομπή του είχε αποδειχτεί σύντομη, αφού επέστρεψε στο πόστο του μετά από τρεις μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ