Μπαρτσελόνα: Απαιτούν την απόλυση του Βαλβέρδε οι οπαδοί (pics)

Μπαρτσελόνα: Απαιτούν την απόλυση του Βαλβέρδε οι οπαδοί (pics)

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στη Βαρκελώνη μετά τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα, με τους οπαδούς της Μπάρτσα να ζητούν το... κεφάλι του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Νέο κύμα αντιδράσεων προς το πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε προκλήθηκε μετά την εκτός έδρας ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ. Για ακόμη μια φορά, οι «μπλαουγκράνα» δεν έπεισαν με την απόδοσή τους και «πέταξαν» δυο βαθμούς, με αποτέλεσμα να έχουν και πάλι συγκάτοικο τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το νέο έτος δεν μπήκε ιδανικά για την ομάδα της Καταλονίας, με τις γνωστές παθογένειες να κάνουν για πολλοστή φορά την εμφάνισή τους και να στερούν από το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μάλιστα, η νέα γκέλα στο πρωτάθλημα φαίνεται πως αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για πολλούς οπαδούς της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και ζήτησαν την άμεση απομάκρυνση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού από τον πάγκο.

Ενδεικτικό είναι πως το δεύτερο πιο συχνό tweet στη Βαρκελώνη είναι το «Valverde Out», με τον κόσμο του συλλόγου να εκφράζει πλέον με κάθε τρόπο την αγανάκτησή του για την παρουσία του Βάσκου στην τεχνική ηγεσία.

Για την ώρα, πάντως, οι ιθύνοντες φαίνεται πως δεν έχουν πρόθεση να απομακρύνουν το Βαλβέρδε, όμως το καλοκαίρι τα δεδομένα μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικά…

Δείτε την… οργή που επικράτησε στα social media για τον Βάσκο:

https://twitter.com/neildt13/status/1213579136771465217

https://twitter.com/valverdefuckoff/status/1213581783121514496

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ