Βαλβέρδε: «Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου»

Βαλβέρδε: «Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου»

Συνειδητοποιημένος για την κατάσταση εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Σούπερ Καπ ενώ είχε και πολλά παράπονα για τις αποφάσεις του VAR.

Η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο του Σούπερ Καπ την Κυριακή, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.

Η διοίκηση της ομάδας συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για τη Δευτέρα κι εκεί όπως φαίνεται θα κριθεί το αν θα συνεχίσει ο Βαλβέρδε στον πάγκο της ομάδας με τον ίδιο να εμφανίζεται απόλυτα συνειδητοποιημένος για την κατάσταση αν και είχε έντονα παράπονα για τις αποφάσεις του VAR στο παιχνίδι με την ομάδα του Σιμεόνε.

Αναλυτικά:

«Το ματς ήταν καλό συνολικά αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κερδίζουμε τίτλους. Κυριαρχήσαμε αλλά δεν μπορείς να ξεχάσεις τις λεπτομέρειες. Με τέτοια επίδραση από το VAR, το ματς χάνει τη ροή του. Το γκολ του Κόκε ήταν οφσάιντ για εκατοστά. Απόψε το VAR δεν μας ευνόησε. Η Ατλέτικο ήταν ταχύτατη στις αντεπιθέσεις.

Για το μέλλον του: «Ξέρουμε πώς είναι το ποδόσφαιρο και τι συμβαίνει όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Χάσαμε και υποθέτω πως θα γίνει κουβέντα για το μέλλον μου, είναι αναπόφευκτο. Προτιμώ να αφοσιωθώ σε πράγματα που μπορώ να ελέγξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ