Μπαρτσελόνα: Πρόταση στον Τσάβι, στην έξοδο ο Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Πρόταση στον Τσάβι, στην έξοδο ο Βαλβέρδε

Στη Βαρκελώνη φαίνεται πως έχουν αποφασίσει ότι έχει έρθει η ώρα για... αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, με τον Τσάβι να έχει πρόταση να αναλάβει άμεσα τα ηνία.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από το ισπανικό Super Cup. Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα των «μπλαουγκράνα» φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα.

Όπως αναπαράγεται στα ισπανικά ΜΜΕ, στη Βαρκελώνη έχουν πάρει την απόφαση να τελειώσουν τον Ερνέτο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία και έχουν βρει ήδη τον διάδοχό του στο πρόσωπο τυ Τσάβι.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου άναψε το πράσινο φως για να ξεκινήσουν οι σχετικές διαπραγματεύσεις με τον πρώην άσο των «μπλαουγκράνα», ο οποίος εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Σαντ.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο αθλητικός διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή του κλαμπ, Όσκαρ Γκράου έχουν μεταβεί στο Κατάρ για να μεταφέρουν την πρόταση στον Τσάβι, η οποία αφορά συνεργασία διάρκειας 2,5 ετων.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Ισπανός βρίσκεται σε δίλημμα. Από τη μια ονειρευόταν πάντα να καθίσει στον πάγκο των Καταλανών, όμως από την άλλη θεωρεί πως δεν είναι ακόμα έτοιμος προπονητικά για να αναλάβει ένα τόσο δύσκολο έργο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Τσάβι έχει ενημερώσει πως η οριστική του απάντηση θα δοθεί εντός της ημέρας και στη Βαρκελώνη ελπίζουν πως θα τον δουν να επιστρέφει στο σύλλογο, αλλά αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ