Κουτίνιο : Ψάχνει για σπίτι στη Βαρκελώνη

Κουτίνιο : Ψάχνει για σπίτι στη Βαρκελώνη

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο ήδη αναζητάει για σπίτι στη Βαρκελώνη, μιας και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της συμφωνίας Λίβερπουλ-Μπαρτσελόνα.

Η μεταγραφή του Φιλίπε Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα είναι θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν. Το πιθανότερο είναι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ να μετακομίσει στη Βαρκελώνη το καλοκαίρι, αλλά δεν αποκλείεται να φορέσει τη φανέλα των μπλαουγκράνα τον Γενάρη. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Κουτίνιο ήδη ψάχνει για σπίτι στην καταλανική πρωτεύουσα.

Ο 25χρονος σταρ δεν θέλει να αφήσει εκκρεμότητες για την τελευταία στιγμή. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κουτίνιο θέλει να τσεκάρει όλους τους παράγοντες αναφορικά με την τοποθεσία της οικίας του, παρόλο που λόγω της θητείας του στην Εσπανιόλ το 2012 γνωρίζει τη Βαρκελώνη.

Εκείνος βέβαια, θα προτιμούσε να εγκατασταθεί κοντά στο σπίτι του Λουίς Σουάρες (πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ) ή του Παουλίνιο (συμπαίκτες στην Εθνική Βραζιλίας), με τους οποίους έχει πολύ καλές σχέσεις.

Να αναφέρουμε τέλος, πως και το σημερινό πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του στον Κουτίνιο γράφοντας χαρακτηριστικά: «COUTINHO BUSCA CASA (ο Κουτίνιο αναζητάει σπίτι)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ