«Έκλεισε» Φαν Ντε Μπέεκ η Ρεάλ

«Έκλεισε» Φαν Ντε Μπέεκ η Ρεάλ

«Τελειωμένη» θεωρούν τη μεταγραφή του Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στη Ρεάλ Μαδρίτης οι Ολλανδοί, με τους Μαδριλένους να δίνουν τα χέρια με τον Άγιαξ στο ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Μαδρίτη θα συνεχίσει την καριέρα του – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ.

Όπως υποστηρίζει με δημοσίευμά της η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf» και αναπαράγεται από τα ισπανικά Μέσα, οι Μαδριλένοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Άγιαξ για την υλοποίηση της μεταγραφής, η οποία θα ανέλθει στο ποσό των 55 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ από το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως για κάποιους αδιευκρίνιστους λόγους η μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα δεν προχώρησε.

Ότι δεν συνέβη πέρσι, όμως, φαίνεται πως θα συμβεί στην ερχόμενη θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς πλέον η μεταγραφή του Ολλανδού στους «Μερένχες» θεωρείται «τελειωμένη».

Μάλιστα, ρόλο στην επίσπευση των διαδικασιών φαίνεται πως έπαιξε και το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον 22χρονο, γεγονός που ώθησε τους ιθύνοντες του ισπανικού συλλόγου να δράσουν αστραπιαία για να ολοκληρώσουν το deal όσο το δυνατόν συντομότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ